Bridal Trial

UD18_backtalk1.JPG

Wedding Day

Wat is er fijner dan het gebeuren rond jullie huwelijk, je trouwjurk kiezen is een hele belevenis, hoe leuk zou het zijn dat de belevenis van je make-up hetzelfde aanvoelt. Je in de watten wordt gelegd  op één van de mooiste dagen van je leven.

Een try-out kan ik aanbevelen en gebeurt meestal 4 à 6 weken voor het Huwelijk. Het zorgt ervoor dat je niet hoeft te stressen de dag zelf zodat alles vlotjes verloopt. Zo kan je je dag stress-vrij beginnen want alles van onze try-out staat zorgvuldig genoteerd in mijn notitieboekje

 

In de proefsessie wordt alles zorgvuldig besproken, en luister ik naar jouw wensen en breng ik de make-up aan tot jij het goed vindt. (max 3u met haarstyling incl) 

 

Op de grote dag komt Collart & Willems ruim op tijd bij je thuis of op jouw locatie naar wens. Séverine behandelt je steeds als een 'ster': ze legt je in de watten en laat je met haar magische handen genieten van een relaxerend make-up moment.

Wil je graag andere geliefde mensen mee laten stralen? Denk aan je mama, schoonmama, je zus, beste vriendin en/of bruidsmeisjes! Laat het Séverine even weten, dan plant ze ook wat extra tijd in voor hen en/of indien nodig werkt ze met assistentie voor de suite en gasten.

Wil je graag een touch-up voor het avondfeest begint? Een naturelle elegante look overdag, die ’s avonds omgetoverd wordt tot een meer glamoureuze look? Het kan allemaal.

Vraag ook naar info voor een Full  Day service, waarbij de Bruid opgemaakt wordt met hairstyling, assisteren en touch-ups tijdens de fotoshoot tot aan de receptie.

 

Can’t get over tis beautiful palette _ma

 

Products Love & Luxe

Stralen een volledige dag lang.

Door de jaren heen heb ik heel veel ervaring in de beauty sector (mua sinds 2003) zoals o.a. bij Dior en mijn opleidingen in het buitenland heb ik alle kneepjes van het vak geleerd om je te laten stralen een ganse dag lang. Goede producten zijn voor mij essentieel.

 

Zelf ben ik bewuster gaan leven en, is er een mogelijkheid 100% cruelty free tot zelfs Vegan bruidsmake-up te realiseren van de producten tot de brushes.

Ik werk uitsluitend met professionele en luxe producten zoals Charlotte Tilbury make-up, Hourglass Cosmetics, Urban Decay (allen diernproef-vrij)

 

Daarnaast heb ik zeker ook andere professionele producten o.a. Dior, Laura Mercier, Becca, MAC en Nars

Deze prachtige beauty merken zorgen voor ontzettend mooie resultaten en zijn ook de producten die ik gebruik op fotomodelllen op shoots. Ze stellen me nooit teleuren bezorgen een mooie gezonde glow, bevatten veel pigment en blenden makkelijk.

 

Uiteraard stem ik alles af op jouw huidtype. Zo zal de ene bruid baat hebben met eerdere mattifiërende producten en zal de andere net die extra hydraterende producten nodig hebben, ondanks dat creëer ik altijd een stralende frisse  en 'flawless' look.

Is it Magic_ Yesss it is _ctilburymakeup

 

Getting Ready...

 

Hairstyling

Veel mensen voelen zich vertrouwd met hun kapster en/of hairstylist, mocht je toch graag ook je haar door ons laten verzorgen, kunnen we zeker de mogelijkheden bekijken.

Bij ons vind je geen strakke kapsels,  maar wél trendy frivole en boho kapsels, waves, krullen, los opgestoken kapsels eventueel met vlechtwerk gecombineerd...

Ook hier worden enkel hoogwaardige  producten gebruikt zoals Bumble & Bumble, Ouai, Gisou, Mason Pearson,...

IMG_8422.jpg
IMG_8457.jpg
  • Mag ik vragen om zonder make-up naar de try-out te komen (ook geen mascara please!)

  • Dit geldt ook voor op de huwelijksdag zelf, zo hoeven we geen tijd te verliezen.

  • Graag je haar niet wassen de dag zelf van proef en huwelijksdag (liefst 10 à 24u wassen voor onze afspraak, géén extra masker of conditioner gebruiken ajb

  • Je haar mag  je wel uit brushen met een borstel (op vochtig haar een balletje mousse door het haar verdelen), zo is het minder pluizig, gebruik hier ook liefst geen styling of afwerkingsproducten zoals crèmes, lak,...

  • Dit omdat ik dan meer grip heb en je kapsel ook veel beter zal blijven zitten, anders gaat alles schuiven en dat willen we niet

  • Heb je accessoires voor in je haar, breng die zeker mee zodat we deze ook kunnen integreren in je look

  • Bloemetjes in je haar, daar kunnen we ook voor zorgen, laat ons weten wat je mooi vindt

  • Om je beter te leren kennen, en ook jouw stijl vind ik het super fijn als je inspirerende  foto's doormailt van make-up en haarstyling. Zo kan ik al rekening houden welke richting je uit wilt

Algemene voorwaarden

1. De boeking van een bruidsarrangement (make-up en/of haarstyling, bruidsboeket, e.a) is definitief en verzegeld na het betalen van een voorschot van 1/3 van het totaalbedrag. Bij boeking van van een try-out (proefsessie) wordt er nog eens een voorschot van 1/3 van het totaalbedrag betaald . En het saldo bedraagt dan nog eens 1/3 van de totaalprijs. Bij boeking ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze voorschotten dienen tevens als annulatiekost: indien een bruidsarrangement geannuleerd wordt kunnen deze bedragen niet teruggevorderd worden. Zonder betaling van het voorschot is er ook géén boeking.

2. Bij belet/ziekte/overmacht van de make-up artist op de afgesproken huwelijksdatum, wordt een andere make-up artist en/of haarstylist gezocht die een gelijkaardige stijl heeft. In het geval er geen andere beschikbare make-up artist en/of haarstylist kan worden gevonden, wordt het voorschot terugbetaald en heeft de klant recht op een gratis make-up/haarstyling (hetgeen geboekt werd) voor een speciale gelegenheid of fotoshoot.

3. Bij annulatie van een bruidsarrangement  binnen 3 maanden van de huwelijksdatum, wordt een annulatiekost van 100 € aangerekend bovenop het voorschot, dit omdat Collart & Willems andere huwelijken op dezelfde datum heeft moeten weigeren.

4.De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs voor het bruidsarrangement die de klant krijgt op het moment van de boeking heeft verkregen, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

5 .Een bruidsarrangement wordt betaald in drie delen. De datum is pas gereserveerd na betaling van het voorschot. Het voorschot wordt in geen geval terugbetaald. 

6. De betaling van het saldo wordt steeds bij aanvang betaald, dwz vooraleer de make-up en/of hairtsyling word uitgevoerd. Ofwel een week op voorhand overgeschreven op het rekeningnummer waar het voorschot werd op betaald.

7. De vervoerskosten komen op 0,35ct/km vanuit Kontich heen en terug, ook wanneer een parkeerticket nodig is, zal dit in rekening gebracht worden. Die bedragen zijn niet inbegrepen in het voorschot, noch in het totaalbedrag, en dienen nog extra vergoed te worden op de dag zelf.

8. Foto’s gemaakt door Collart & Willems kunnen ten allen tijden gepubliceerd worden op website, blog en social media. Indien u dit niet wenst, gelieve ons hiervan (op voorhand) op de hoogte te brengen.

9. De artist behoudt het recht de sessie te annuleren indien niet aan de gevraagde acties en voorbereiding vanwege de klant werd voldaan.

10. Collart & Willems behoudt zich het recht om wanneer de tijd kort is en er meerdere mensen (bijv suite, bruidsmeisjes...) assitentie mee te nemen waaronder ook professionele make-up/haarstylisten. De vervoerskosten van die assistenten zullen vergoed worden door de klant ook aan 0,35/km vanuit hun woonplaats heen en terug.

11. De betaling van de assistentes gebeurt via Collart & Willems, die dit op zich regelt met haar assistentie.

12. Indien de assistentes door belet/ziekte/overmacht onmogelijk aanwezig kunnen zijn, zal Collart & Willems op zoek gaan naar andere assistentie, hopend hier een positieve reactie op te krijgen (meeste goede mua's zijn meestal al geboekt), maar we doen het nodige, zonder de tijd die we voor de bruid voorzien hebben in het gedrang te brengen.

13. Bij annulatie van mijn assistenties (voor de suite, bruidsmeisjes, moeder van de bruid en ander gasten) binnen 2 maanden van de huwelijksdatum, wordt een annulatiekost van 50% aangerekend van het totaalbedrag van voorgenoemde boeking, dit omdat mijn assistenten andere huwelijken op dezelfde datum heeft moeten weigeren en hierdoor geen of minder inkomsten zal hebben.

14. Veilige werkomgeving-clausule: Dit behoudt ons het recht voor om een ​​overeengekomen service te annuleren in het geval dat u in een onveilige werkomgeving wordt geplaatst, d.w.z. blootgesteld aan mogelijke ziekten.

15. Overmachtclausule: Deze clausule stelt ons vrij van het uitvoeren van een dienst in het geval van een onvoorziene natuurlijke gebeurtenis, zoals een pandemie, aardbeving, enz.