ROSE TOUCH - De olie van de Liefde

Op zoek naar een cadeau vol liefde?


Februari is een tijd om je liefde voor anderen en de mooie persoon die jij bent te vieren. Ervaar ter ere van de maand van de liefde een van de kostbaarste essentiële oliën ter wereld en verwen uzelf met de voordelen van essentiële rozenolie in deze geweldige, handige Rose Touch roll-on, die u makkelijk overal naar toe kan nemen. Zo kan je je eigen parfum creëeren zonder chemische toevoegingen.


Geniet slechts drie dagen van 1 tem 3/2/2022 van een geweldige korting van 20%. (zolang de voorraad strekt - stuur ons hiervoor een mailtje)
ROSA DAMASCENA, dé prachtige roos


Rosa Damascena, is de roos die zich in de Rose Touch olie roller bevindt. Ze is is een kleine struik met doornige stengels, oorspronkelijk afkomstig van Damascus, en is zeer gewild vanwege zijn vele positieve eigenschappen.


Ze is uiterst delicaat gewonnen en een distillatie van vers geplukte rozenblaadjes die heel vroeg in de ochtend, voordat de zon boven de horizon verschijnt, voorzichtig geplukt worden terwijl de dauw op de blaadjes ligt, want dan bevat ze de meeste voordelen en anti-oxidanten van de bloem.

Rose één van de kostbaarste essentiële oliën van de wereld.

Het arbeidsintensieve productieproces heeft een zeer laag rendement; er zijn meer dan 10.000 vers geplukte rozenbloesems nodig om slechts één flesje pure rozenolie van 5 ml te produceren. Omdat de bloemblaadjes zo delicaat zijn, moet het distillatieproces dezelfde dag plaatsvinden van de dag dat de bloem wordt geoogst.


Wist je dat om 5ml essentiële olie van rozen te verkrijgen zijn 245,000 verse rozenblaadjes nodig om te distilleren.

Daarom is etherische olie van rozen zo duur... Maar het is het absoluut waard!Waarom is dit de olie van de liefde?

De essentiële olie van Roos die bekend staat om zijn zoete bloemenaroma is zo mooi en romantisch.


Verspreid de etherische olie van rozen in een diffuser om je op te vrolijken.

de bloeiende bloemengeur wekt gevoelens van liefde, zorg en comfort op.


Plaatselijk aanbrengen in de dagelijkse huidverzorgingsroutines.


Essentiële rozenolie helpt het vochtgehalte in de huid in evenwicht te brengen, huid imperfecties te verminderen en een gezond ogende en egale teint te bevorderen.


Op zoek naar een zinvol valentijnscadeau, een cadeau voor één van je besties of voor jezelf? Wat is een beter cadeau dan een fles of roll-on etherische olie van rozen.Applicatie en Gebruik van de ROSE TOUCH Roll-on

• Aanbrengen op h